mandag 14. januar 2008

30 år på jorden...

Det er ganske ufattelig for meg, dagen jeg aldri trodde ville komme, den er her om en times tid.
Jeg blir tredve år! Så med mindre jeg blir kastet av sofaen av et slag de neste tjue minuttene, vil jeg altså oppleve å fylle tredve år.

Det melder seg en del tanker rundt dette vendepunktet, dagene etter i morgen blir nok ikke så ulike de siste jeg har opplevd, men jeg må jo innrømme at jeg har brukt litt tid på å modnes til denne dagen enten jeg vil eller ikke.

Jeg tar meg selv i å synes litt synd på folk jeg tidligere i livet ville synes at var kule, det gir meg lite eller ingen tilfredstillelse å se vold på TV, jeg slapper av med meg selv og bryr meg ikke så voldsomt mye om puppene eller rumpa begynner å henge litt, og jeg er mye tryggere på meg selv enn jeg noengang har vært. Kort oppsummert: Jeg har blitt kjærring :-P
I dag hadde jeg glemt å kjøpe brød, så da bakte jeg rundstykker så vi har til frokost og matpakker i morgen, hadde noen fortalt meg for ti år siden at det skulle bli hverdagen, hadde jeg ledd høyt!
Jeg har liksom aldri satt meg noen mål om at jeg skal være der og der til visse tidspunkt i livet mitt, men jeg er utrolig fornøyd med hvor jeg er denne natten når jeg fyller mine tredve.

Jeg har giftet meg med min beste venn, vi har et overjordisk fantastisk barn sammen, og ett nytt på vei, vi har solid tak over hodet og biler som stort sett går. Vi har litt dårligere råd enn tidligere, da jeg har startet egen bedrift og gått uten lønn i over ett år, men vi klarer det, og jeg synes vi klarer det bra!
Jeg har to fine hunder og en veldig fri og selvstendig katt. Det eneste jeg har mindre av en noengang er penger, og det kunne ikke falle meg inn å savne de. Så lenge jeg har nok til mat og klær, så trenger jeg ikke mer.

Jeg har aldri hatt det så godt med meg selv og andre som jeg har nå, og jeg gleder meg faktisk til de ti neste årene! (hadde aldri trodd jeg skulle si det...)

Nå lokker mannen min, og jeg vil være uthvilt i morgen, så jeg avslutter enkelt og greit med en liten jubel med munnen full av Sfinx-sjokkis :-D